Hiihtolomalla tässä köllöttelen ja neulottu on niin ahkerasti että käsi on kipeä. Kivaa kun välillä saa keskittyä vain siihen minulle tärkeimpään, elämään töiden/koulun ulkopuolella :)  Saa vain olla ja nauttia.

Koulumatkoilla olen väsännyt pikkuriikkisiä sukkasia Dropsin Fabelista, toinen tässä valmiina ja toinenkin valmistuu varmasti pian.

Nämä punaiset (ei, ei pinkit vaikka kuva niin yrittää väittää) sukkaset ovat taas naisten kokoa, Baby, it's cold outside! Malli ei ollut ihan minun mieleeni, vaikka palmikkosukista pidänkin. Sukista tuli vähän tönköt (joka tosin voi johtua liian tiukasta käsialastani), sukissa on kaunis palmikkokuvio, jonka tyhmyyteni takia lopetin liian aikaisin niin, että sukan kärjet jäivät rumiksi. Käyttöön menevät kuitenkin, pidän sukkien pitkistä varsista (joista muuten jätin yhden mallikerran pois, pelkäsin että lanka loppuu) ja lämmittäväthän ne vaikka eivät kauniit olekkaan.

Ihanan Salaisen Neuleystäväni antamasta langasta, Debbie Bliss, Cashmerino Aran, neuloin parissa illassa Caliometryn (ravlink). Tämä neule sentään onnistui hyvin, ja sitä olikin mukava tehdä. En ole aikaisemmin käyttänytkään lyhennettyjä kerroksia, ja lankakin tuntui olevan niin ihanan pehmeää! Täällä alkaa olla jo juuri oikeat säätkin Caliometrylle, lämpömittari hyppelee plussan puolelle päivittäin. Saa nähdä tuleeko vielä pakkasia, toivottavasti ei! Pesin nimittäin avokin takin ja pilalle meni! :D

Lopuksi muutama kuva tulevasta. Tämä myttynen on ensimmäinen konttineulekokeiluni. Siitä tulee pussukka erään pelin osille, kertoilen lisää kun se on valmis.

Nämä palleroiset tulevat päätymään jämälankaikuisuusprojektiini. Olen huomannut että erilaisia nyttösiä seiskaveikkaa tuppaa menemään roskiin, olen seiskaveikan suurkuluttaja ja ainahan sitä jämälankaa jää, parempi kai niin päin. Olisi hirvittävää jos lanka loppuisi kesken! :D Väsään näistä pienistä palleroista tilkkuja, n. 10x10 cm ja kokoan niistä sitten piiitkän ajan päästä tilkkupeitton. Palat ovat sopivaa puuhaa silloin, kun en tiedä mitä aloittaisin seuraavaksi neulomaan.