Näin hiihtoloman jälkeen koulussa alkaa rankempi jakso ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle. On itsenäistä kurssia ja päättötyötä ja tapahtuman järjestämistä ja mainoskampanjan suunnittelua. Lisäksi muutaman viikon päästä alkavat taas suorastaan valtavan ihanat lihatiskiharjoittelut. Pääsen treenaamaan keittiövuoroa visuaalisen myynnin näyttöä varten, jeee. Odotan kauhulla. Pari kuukautta niin saa sanoa adios niille hommille :) Olen nähnyt jopa painajaisia, jossa johdan sotajoukkoja läpi niityn ja leipäosaston (Taru Sormusten Herrasta -tapaan) taisteluun kohti lihatiskiä ja sen työntekijöitä :D

Myös kesätöitten takia huolettaa. Tai no, en kait minä enää kesätöitä tarvitse vaan ihan oikean työpaikan. Muutaman hakemuksen olen jo saanut laitettua, mutta epäilen kovasti että työttömäksi pääsen. En millään haluaisi minnekkään puhelinmyyntiin, ja toisaalta pelottaa osaanko ottaa vastuuta ja hoitaa hommat ihan oikeana myyjänä. No, saa nähdä, laittelen hakemuksia mielenkiintoisiin paikkoihin ja katselen minne elämä vie :)

Kool-Aid -värjäystä taasen! Tälläkertaa kylpyyn pääsi nallen ystävä seiskaveikka, luonnonvalkoisena. Sidoin langat kolmelle solmulle testatakseni miten lanka värjäytyy solmussa:

Langat uiskentelivat kattilassa Kool-Aid Lemon Limen kanssa

Ja lopputulos... Aluksi suunpielet vääntyivät alaspäin, mutta langan kuivuttua rakastuin siihen! Tästä neonvihertävästä möykkysestä tulee ilmiselvästi kirjoneulelapaset. Ajattelin että teen mustat lohikäärmelapaset, joihin tulee vihreä-valkoinen lohikäärme, mutta en vain löydä mistään sopivaa ohjetta. Ehkäpä jokin muu kuvio sitten!

Tänään koulusta puuskuttaessani pöydällä odotti kaunis kirjekuori! Snyni lähetti auringon tänne meillekin :) Aurinko paistoi niin kirkkaasti että oli haaste saada kaikki ihanuudet näkymään kuvassa.

 

Mistäs sny tiesit että muumihahmoista eniten pidän juuri Nipsusta? :D Kirjeestä löytyi ihana, pirteä kortti jossa on ohje Nipsun porkkanamuffinsseihin! Pitää lähteä hakemaan aineksia, jos vaikka huomenna tekisin, kuulostavat herkulliselta tuorejuustokuorrutuksineen <3 Sny oli koristellut kuoren kauniilla kukkasilla (eivät ne olleet levinneet yhtään), ja sisällä oli myös kaksi vihreää kivan näköistä silmukkamerkkiä! Karibian aurinko -tee sai ilmeisesti tämän meidän oikean auringon kateelliseksi ja se päätti paistaa ihanan kirkkaasti ja lämpimästi loppupäivän :)

Kiitos sny ihanasta keväisestä välipiristyksestä!