Kiirettä pitää vaikka tuntuu etten mitään saisi valmiiksi.

  • Opinnäytetyön aiheen sain vihdoinkin valittua, teen pienen raportin asiakasuskollisuudesta.
  • Työharjoittelua ja siihen liittyvä näyttö
  • Sain onnekseni kesätöitä, harjoittelupaikkani pomo kysäisi minua jäämään kesäksi. Minähän se en osaa sanoa ei :) Mutta ihan mukavaa mielestäni että sain töitä, olisin jäänyt työttömäksi muuten. Ihka ensimmäinen oikea työpaikkani! Kyllähän tuotakin tekee paremman puutteessa, onpahan edes tutut hommat. 
  • Neuleplääh. Pää pursuaa ideoita mutta kädet eivät vain tartu toimeen. Hiljakseen olen neuloskellut sekalaista kasaa sukkia aina silloin kun jaksan, työharjoittelu vain vie kaikki mehut kun pitäisi olla niin näpsäkkänä ja ahkerana tyttönä että. Pikkuhiljaa alkaa tuntua pieniä neuleinnostuksen heräämisen merkkejä. Suunnittelinkin että osallistun tämän vuoden KYH:iin ihan vain herätelläkseni uinuvaa innostustani!

Ihana Snyni lähetti minulle viikolla sentään pirisystä ja pähkäiltävää! Tämä salaperäinen kirjekuori sisältää kuulemma vinkkejä tulevista paketeistani!

Monenmoisia nappeja (tuo punertava tai minkäpä värinen onkaan on ihan jonkun pehmoeläimen nenän näköinen, toivottavasti snyyn pehmoilla on nassut tallella :O ). Kaksi laastaria (ehkäpä tulossa on neuloja ja snyy lähettää jo ennalta paikkaustarvikkeita... Tai sitten sny vain tietää että minulla on sormet ruhjeilla melkeimpä joka viikko ja tarvitsen kovasti laastareita!) sekä suloisia kissa-aiheisia kiiltokuvia. Salaperäinen Novitan lehdestä tai vyötteestä leikattu palanen jossa mittanauha. Pitäisikohän suorittaa vakoilukeikka Novitan lankahyllylle... ;) Kortin hauska runo viittaa mielestäni tiikeriin, en vain osaa yhtään arvata miten se liittyy sny paketteihin O.o

Tämä mysteeri aiheutti hymyilyä ja hyvää tuulta, kiitos tästä välipiristyksestä! En uskalla yhtään arvata mitä on tulossa, vaikka joitakin villejä veikkauksia tuossa heitinkin :D 

Meillä on ollut myös pienimuotoista sistustusprojektia tässä meidän hulppeassa 32 neliön lukaalissamme, Ikeassa käytiin (pappa betalar) ja saatiin kirjoituspöytä, pari tuolia ja lisähyllykkö tuohon meidän aikaisempaan kirjahyllyyn. Lopputuloksena oli varsin kiva "työpiste" jossa on paljon mukavampi datistella kuin sängyssä. Valitettavasti pöytää ei ollut saman sävyisenä kun muut kalusteemme ovat, mutta tilasimme sitten tarravimmasta pöytään aivan ihanan koristeen joka tasoittaa kontrastia mukavasti:

Tykätään, kovasti!

Valitan, en saanut toiselta osapuolelta lupaa laittaa kuvaa meidän hienosta sisustuksesta, otin kuitenkin vapauden laittaa kuvan edes tuosta tarrasta. Takaata pilkottaakin musta tuolin jalka.

Ah juu, ja keksinkin sen ensimmäisen bloggausvuosipäivän kunniaksi järjestämäni arvonnan idean, laitan tänne jonkun kuvan ja sitten saapi veikata mitä siinä esiintyy. Jos vaikka julkistaisin sen sitten viimeisen sny -paketin saapumispostauksessa.