Käväisin viime viikonloppuna Kemin lumilinnassa. Tänä vuonna siellä oli aiheena sarjakuvat, ja linna oli onnistunut ja mielenkiintoisempi kuin viime vuosina, oli jotain muutakin kuin pelkkiä ylihintaisia ravintoloita. Tässäpä muutama kuva linnan sisustasta.

Hämähäkkimies vastaan Powerpuff Girl. 

Jokuset vastaan ahmattikissa Karvinen.

Simpsonit vastaan Roope ja Aku Ankka.

Ehdoton lempparini linnan veistoksista, taitavasti ja tunnelmallisesti toteutettu Lucky Luke!

Löysin kirpparilta kasan vanhoja käsityölehtiä, joista mukaani pääsivät nämä kolme neulelehteä. Lehdissä oli sekä hauskoja, ihmeellisiä sen ajan muotia olevia neuleita, että minun silmääni miellyttäviä ihania ideoita. Tässäpä niistä nyt muutama.

Aivan huippu lasten villapuku, tuo pitää kyllä neuloa :D Nuo leveät lahkeet <3 Pirtan mainoksessa oli myös kaunis tunika, harmi vain ettei ohjetta!

VIhreä neulemekko pisti silmään lehdestä, samoin nuo sliparit. Värejä muuntelemalla tuosta saisi ihan nätin sliparin itselle. Voi kun saisi lisäkädet ja aikaa, niin paljon neulottavaa!

Paapiilla on blogissaan arvonta, jossa arvotaan kerrassaan ihania bambi -pehmoja! Muutenkin mukava ja tutustumisen arvoinen blogi :) Persoonallisia, suloisia ja värikkäitä tuotteita joita on mukava kuolata aina välillä.

Olenkin jo pohtinut että minkähänlaisen arvonnan sitä järjestäisi sitten blogini ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi, mutta mitään loistavaa juttua ei ole vielä pälkähtänyt mieleen. Se pitää ainakin aloittaa tarpeeksi ajoissa, täällä taitaa niin harva käydä että saisi edes muutaman osanottajan :D