Kuvia niistä tekeleistä mitä olen tähän mennessä saanut väkerrettyä valmiiksi. Osa on jo maailmalla käytössä, niistä en ole kuvia nappaillut mutta nämä ovat niitä mitkä ovat jääneet kotiin munimaan joko omaa käyttöä varten tai odottelemaan uutta kotia. Päätteleminen on kovin vastenmielistä, joten suurin osa näistä on päättelemättömiä, olen piilotellut langanpätkiä kuvaamista varten.

Ensimmäisenä korinpohjakämmekkäät Novitan Katja -langasta. Omaan käyttöön, sopivan löysät ja lämpimät kylmiin koti-iltoihin tietokoneen ääressä :)

Seuraavassa kuvassa myös ihan perus 2o 2n pipo seitsemästä veljeksestä, kaksinkertaisella langalla neulottuna (vihreä ja musta).  "Matrix -pipo".

Ja sitten seuraakin postauksen arvuutteluosio. Epämääräinen lankamytty alias...

Huivihan sen pitäisi olla. Novitan Samoksesta virkattu, harmikseni jäi vähän liian pieneksi minulle. Ehkäpä se vielä löytää kodin ja saan tarmoa tehdä toisen samanlaisen, reilusti isomman omaan käyttöön, sillä tykkään kovasti mallista. Kuvassa näyttää kovin violetilta vaikka tummansinistä Samosta käytin. Ja langanpätkät roikkuvat iloisesti tuolta seasta. Ehkäpä pitäisi palkata joku urakkapalkalla päättelemään kasa muuten valmiita töitä...?

Loppuun vielä iloinen pikkupipo, Novitan Karusellista tehty, kovin pieneksi jäi mutta ehkä se jollekkin pienelle vauvvalle mahtuu... Tarkoitus on tehdä vihreät lehdet pipon päälle peittämään pilalle mennyttä kavennusta.