Muutto alkaa vihdoin olla takana ja tavarat paikallaan, joten alkaa olla taas aikaa neuloa ja räpsiä kuvia.

Tässäpä edellisen postauksen kirjoneulelapaset, ohjeena Ullaneuleesta Ailin lapaset. On muuten ihanan helppo ohje, jolla saapi vaihtelua tavallisiin lapasiin! Minulla on vakava kirjoneulekammo, inhoan sitä alituista eri lankojen kanssa puljaamista. Yllätyin siis positiivisesti (vaikkakin minua oli jo varoitettu ohjeen helppoudesta). Lankana seitsemän veljestä ja papagena. Papagena teki lapasiin tuollaiset siniset spiraalikuviot. Hyvä tapa käyttää jämäpapagenani, toinen kerä sitä lankaa odottelee vielä lapasiksi pääsyä.

Ja sitten valokeilassa ne vastasyntyneen mammutinpoikasen sukat. Lankana Baby Ull ja ohje omasta päästä, novitan perussukkien ohjetta mukaillen. En usko että ne sopii täydellisesti minkään ikäiselle lapselle mutta we'll see.

Epämääräinen söherökuva sinisistä (seitsemän veljestä) sukista, ohje taas ullasta repäisty ja raiskattu (tein vartta yhden mallikerran vähemmän). Omalla parvekkeella otettu, harvinaista kyllä täällä paistoi myös aurinko! Nämä pääsevät pukinkonttiin ensi jouluksi.

Ja pitemmittä höpertelyittä muutamia kesäisiä kuvia täältä Haisulikaupungista, eiliseltä kävelyretkeltä. Harrastan urbaania luontokuvausta, mikä tarkoittaa sitä että kuvaan luonnon ihmeitä mikäli niitä tieltä sattuu näkemään... :D