Ensin muutama valmistunut neule:

Punaisesta seiskaveikasta säärystimet (Spiral legwarmers). Tein ne aikuisten koolla, mutta numeron pienemmillä puikoilla. Mahtunevat toivottavasti 8 vuotiaalle sukulaistytölleni myös lahkeiden päälle.

Ruskeasta ja beigestä seiskaveikasta sitten nuo kirjoneulesukkaset. Novitan perusohjeella tein, ja sovelsin kirjasta Madeline Weston - Kauniit neuleklassikot erääseen villapaitaan tarkoitettua, aika yksinkertaista kirjoneulekuviota. Oli mukava harjoitella kirjoneuletta, enkä edes hermostunut kovin pahasti tällä kertaa! Sukista tuli vähän möhkn näköiset mutta tuo kirjoneule lämmittää varmasti kivasti näin talvisin.

Juu, päättelemättä molemmat :D

- - -

Neulojan Iltasatu

Aluksi oli harmaa Nalle, Kool-Aid Grape ja Kool-Aid Berry Blue.

Eräänä iltana Nalle päätti pulahtaa uimaan lämpimään veteen, sillä Kool-Aidit olivat todella kuivaa seuraa. Nalle oli surullinen, ja toivoi piristyvänsä kylvyssä. Ensin Nalle kuitenkin vaihtoi uimapuvun päälleen.

Nalle uiskenteli ja peseytyi puolisen tuntia omassa ammeessaan, mutta olo ei vain tuntunut paremmalta. Lopulta Nalle keksi! Pitää päästä porekylpyyn, se rentouttaa varmasti! Nalle suuntasi kohti kylpylää, ja sukelsi porealtaaseen. Myös Kool-Aidit olivat sattumoisin samaisessa porealtaassa uiskentelemassa. Silmänräpäyksessä Nalle tunsi suuren muutoksen! Olo parani ensin toiselta puolelta, sitten toiselta.

Nalle vilvoitteli, kuivatteli ja lepäsi rauhassa kylpyläreissun jälkeen. Uudistunut Nalle tuntee edelleen olonsa varsin pirteäksi ja värikkääksi. Yksi kylpyläreissu antoi väriä Nallen elämään ja auttoi Nallea näkemään elämänsä tarkoituksen. Nalle haluaa päästä sukiksi! Nalle haluaa myös kertoa tästä ihanasta kylpyläkokemuksestaan muille Nalleille, niin että hekin löytävät lopulta oikean minänsä.

Ensimmäinen koolaukseni, oli kivaa vaikka aluksi hirvittikin että lanka menee pilalle. Näyttää ainakin tällä hetkellä ihan kivalta langalta, saa nähdä kunhan pääsee puikoille!

Auts >.< avokki oli vahingssa pessyt pesukoneessa minun sunnuntaisukkani! Pidän aina sunnuntaisin (meillä pyykkäys- ja siivouspäivä) ohuehkoja sukkia, ja nyt toinen niistä on pilalla. Ryntäänpäs tästä sitten neulomaan!