Tälläkertaa se meidän ammattitaitoinen postinjakaja, joka tukkii mitä paksuimmatkin kirjeet pienestä postiluukustamme taitavasti (ja vahingoittumattomasti!) ei ilmeisesti ollut työvuorossa, sillä luukusta tupsahti "sinulle on isokokoinen kirje" - ilmoitus. Hain paketin tänään ja tällainen oli paketin sisältö:

Neljä kerää vihreää Novitan Puro -lankaa (edellisen salaperäisen kuoren mittanauha oli puron vyötteestä), ihanan pehmeää ja villaista! Joskus kauan sitten tein purosta pipon, nyt voisi tehdä jotain isompaa kun on noin paljon lankaa! Olen hiplaillut puroa monesti kaupassa uudestaankin, saa nähdä mitä siitä syntyy. Tämä ilta menee ravelryä selaillessa vaikka koulutehtäviäkin olisi... ;)

Kumpaakaan teelaaduista en olekaan ennen maistanut, tiikeriteetä ja vihreää teetä, teet tulivat tarpeeseen sillä aletaan molemmat täällä olla vähän flunssaisia.

Hauskoja mustavalkoisia muumi -tarroja tuli myös paketin mukana, taitaa ainakin yksi niistä päästä koristamaan läppäriäni.

Huhtikuun paketti oli ilahduttava ja piristävä niin kuin aina :) Mitä muuta voinkaan sanoa, kuin että iso KIITOS sny!

Ja niin, snyn viimeksi lähettämät laastarit pääsivät taas käyttöön... :D

Tällaista tuli eilen väkerrettyä, simaa nimittäin. Maistui varsin lupaavalta ainakin ennen hiivan laittoa. Viime vappuna tuli ostettua kaupan simaa ja petyttyä niin pahasti, että nyt on oman kokeilun vuoro.

Huhhuh, olen ihan rättipoikki näin töitten jälkeen. Hassua, että kun kauppa on kiinni yhden päivän, niin ihmiset pimahtavat ja hamstraavat ruokaa pariksi kuukaudeksi.