Vanhuus iskee jo halolla päähän, löysin nimittäin toiselta muistikortilta täysin huomiotta jääneitä tuotoksiani!

Tässäpä marraskuista innokasta joulun odotusta ja tunnelmointia:

Virkkailin illassa neljä tällaista iloisen värikästä kupin alusta, kun puoliskoni huomautti niiden tarpeesta. Jääpi kivat rinkulat meidän halpispöytään jos liian lämmintä kuppia pitää pöydällä. Epäilin että tuskinpa näitä muistaa kumpikaan käyttää, mutta käytössä ovat ja pesukoneessakin ne ovat ehtineet pyörähtää.  Virkkailtu Novitan Samoksen jämistä vapaalla kädellä.

Ja taaaas sukat Novitan seiskaveikasta! Tumman- ja vaaleanvihreällä raidoituksella. Pelkäsin kovasti että tumma lanka loppuu kesken, ja meinasinkin jänistää ekan sukan kärjessä ja tehdä sen eri värillä. Mies kuitenkin puhui ympäri jatkamaan ja kokeilemaan - riittihän se! Mies saikin sitten kivat sukat joululahjaksi :)

Ja punaisen hehkuvat Kelttilapaset Isoveljestä minulle itselleni. Kyllä lämmittää! Tällä ohjeella muutama vuosi sitten väsäsin "ensimmäisiä" (no ensimmäisiä ihan itsekseni, ilman äitiä tai opettajaa) lapasiani. Lopputulos... No mitäpä arvaatte tuolla ohjeella _Nalle_ -langasta tehtyjen lapasten alun näyttävän? Jep, lapanen mahtui peukalon ympärille... :D

Siinäpä ne. 

Puikoilla tällä hetkellä palmikkosukat, jotka tosin edistyvät hitaaaasti. Neuloin 6 riviä ja purin, nyt lanka nököttää tuossa sängyn vieressä ja odottaa kiltisti :)

Mikä kumma siinä on, että kun puikoilla on jotain kesken, löytyy ihmeellisesti toinen toistaan hienompia ohjeita netistä ja oikein syyhyttää päästä tekemään niitä, mutta ensin täytyy saada jo tekeillä oleva neule valmiiksi. Kun sen vihdoin saa valmiiksi, ei mikään enää tunnukkaan niin houkuttelevalta ja on vaikea päättää mitä alkaa neulomaan seuraavaksi? Kun työn saa taas vauhtiin, ei ole mitään ongelmia tarttua puikkoihin!