Melkeinpä jokaisella kevään Sny -rinkiin osallistuvalla on ensimmäisen paketin postauksessa kuvausta kurjasta päivästä jonka Sny:n paketti pelastaa. Päätinpä liittyä joukkoon iloiseen minäkin!

Pääsin koulusta puolisen tuntia aikaisemmin pois ahkerointini takia. Katsoin nopeasti bussiaikatauluja, ja päätin olla näppärä ja hypätä kerrankin erään pienemmän bussiyhtiön bussiin (joka lähti aiemmin kuin vakibussini) että pääsisin aiemmin kotiin. Nopean sijasta aikatauluja kannattaa yleensä tavata tarkasti, näin tälläkin kertaa :D Onnistuin tietenkin astumaan bussiin, joka kierteli kaikki mahdolliset peräkylät, ja oli perillä paaaljon myöhemmin kuin vakibussini. Joskus kannattaa siis kiltisti odotella sitä myöhempää vuoroa :)

Kotiin tullessani saimme ihmetellä miehen kanssa yhdessä miten ihmeessä noinkin pullea (no ei edes mahdottoman pullea mutta kuitenkin) on saatu tungettua postiluukustamme :D "Ammattimies" - kuului insinöörin analyysi. 

Mutta itse asiaan, ensimmäinen Sny:n paketti on täällä! Innolla sitä on odotettu ja hymy korvissa asti sen sisältöä vieläkin hypistelen! Ensimmäisenä paketista paljastui kauniin vihreä pussukka! Aivan ihanan värinen ja kauniisti tehty! Pussukkaa koristaa kolme komeaa virkattua kukkasta. Suurimmassa kukassa on heijastava keskusta, ja se pääseekin keikkumaan laukkuuni koristukseksi. Pussukkakin pääsee heti huomenna käyttöön, otan siihen jotain neulomista koulumatkalle mukaan (jos vaikka bussimatka venähtää taas...) Pussukka onkin pienten neuleiden kuljetteluun paljon parempi kuin nykyinen kassini, joka on aivan liian iso reppuun tungettavaksi. Kiitos Sny!

Pussukan sisältä löytyikin aarteita :) Snyllä taitaa olla ajatustenlukijan vikaa. Katselin eilen illalla Caliometryn (linkki ravelryyn) ohjetta "sillä silmällä" ja tulostinkin sen tänään koulussa. Nytpä minulla on langatkin (Debbie Bliss - Cashmerino aran) valmiina! Lanka on uusi tuttavuus minulle, ja se tuntuu ihanan pehmeältä ja lämpimältä. Sain myös kolme pussia hyvän makuista teetä (vihreässä pakkauksessa!!) sekä muumilakuja! Jalomielisesti yritän ainakin antaa miehelle edes puolikkaan toisesta. Tai edes palasen... :D

 

Kiitoksia salainen ystäväni, valintasi osuivat vallan nappiin ja ilahdutit minua valtavasti! 

Edit: Ei ollut tarkoitus unohtaa tätä suloista lammaskorttia esittelemättä! Lampaat näyttävät tyytyväisiltä sateenvarjojensa alla :)