Odotettu ja jännitetty sny kevät 2011 paljastuspaketti on vihdoin hyppysissäni. Viikonlopun ja työpäivän jännäämisen jälkeen en meinannut enää malttaa kävellä kotiin, vaan availin kaunista pakettia jo matkalla:

Odotteleminen kannatti kyllä, paketista paljastui vaikka mitä ihanuuksia! Ensiksi hyökkäsin kortin kimppuun, sillä halusin tietää kuka ihana snyni oikein on! Sini Villojen valtakunta -blogista paljastui syylliseksi, kiitos Sini kaikista ihanista piristyksistä! En osannut veikata oikein vaikka muutaman kerran olen blogissasi vieraillutkin. Arvasin sen että snyni on nuori ja postileimoista päätellen Helsingistä, sekä eläinaiheisista tarroista jne. päättelin sen verran että sny taitaa  myös olla eläinihmisiä :)

Ensimmäinen paketin ihanuuksista oli Novitan minilankakerät. Muutaman kerran niitä on kaupassa tullut katseltua, saa nähdä mitä niistä keksin!

Ilmiömäisillä meedionkyvyillä varustettu snyni oli tietenkin saanut selville, että kärsin vakavasta seiskaveikan tarpeesta. Yksi kerä violettia seiskaveikkaa jäljellä, eikä siitä kovin miehisiä neuleita neuloskella (avokilla villasukkapula). Myös pakasterasiallinen kool-aideja on jo pitemmän aikaa tuolla hyllyssä vaivannut minua, nehän pitäisi päästä käyttämään! Kaksi kerää seiskaveikkaa ja kolme pussia kool-aideja tarkoittanee siis sitä että lauantaina värjäilen :) Päässä kuhisee jo, keksin koko ajan lisää makeita väriyhdistelmiä, tuleekohan näistä lopulta sateenkaarenkirjavia?

Värjäillessä tarvitaan tietenkin myös herkkuja ;) Silkkiunikon siemeniä en toki ajatellut syödä (muut kuvan herkut katoavat kyllä vähän liiankin nopeasti) vaan istuttaa ruukkuihin kaunistuttamaan muuten niin tympeää parvekettani.

Kiitos sinulle snyni yllätysrikkaasta keväästä! Mukavaa, että sain juuri sinut parikseni, olet onnistunut ilahduttamaan minua ajatuksellisilla paketeillasi todella paljon :) Kaikki lähettämäsi on osunut niin nappiin kun voi osua, ei voi muuta sanoa kun että olen todella iloinen!