Tähän postaukseen kokoan kaikki kyhhissä aloitetut työt aikajärjestyksessä. Kuvia lisäilen silloin kun jaksan, kuvien siirtäminen on niin vaativaa hommaa ;)

Taktiikkani on aloittaa joka päivä sellainen projekti, jota juuri sillä hetkellä tahdon tehdä. Mitään valmista suunnitelmaa ei ole, kokoelma ohjeita mitkä voisivat sopia KYH -projekteiksi tosin löytyy ravelrystä.

  •  1. Ensimmäisenä aloitin valkoisen kesäkassin wanhasta, hyvin marinoituneesta langasta jonka oletan olevan Novita Spektriä. Tulossa epäkäytännöllinen ja ruma viritelmä, ja onnistuinpa vielä tuhoamaan muovisen virkkauskoukunkin tätä vääntäessäni!  Se napsahti poikki.

  • 2. projektini oli jo samana päivänä valmistunut neulatyyny. Snyltä saamani Novitan minikerät pääsivät testaukseen, yllättävän riittoisia ovat sillä tuohon käyttämistäni lankakeristä kului ehkäpä neljäsosa jos sitäkään.

  • 3. Kolmantena aloitin kool-aidilla värjäilemästäni Nallesta "Swirling gauntlets" Tuo hassu raitakolmio tulee ihan vahingossa, olen neulonut pelkkää 2n 2o joustinta tuossa kuvassa. Johtuupi mahtavan ylivoimaisista värjäilytaidoistani tietenkin ;) Olisi makean näköinen sileänä neuleena, menisi vaikkapa huivista mutta enpä taida purkaa enää.

  • 4. Ailin lapaset Novitan 7 veljeksestä ja Papagenasta. Mukavan nopsasti edistyvä aivoton projekti :)

  • 5. Elefantti Oliphaunt vanhasta tuntemattomasta langasta, ehkäpä Novita Katjaa. En vielä tiedä minne tämä päätyy, kenties jollekin sukulaislapsoselle.

  • 6. Loppujen järjestystä en sitten enää muistakkaan pitkän lomailun takia, mutta väliäkös sillä. Aloiteltu on kuitenkin, tässäpä miehelle söpö avaimenperä isompien töiden välissä, taisi olla vajaan tunnin projekti. Pussukkaan saa kätevästi pyörän avaimen talteen, ei tarvitse aina etsiä molempia.

  • 7. Sukat tiimalasikantapäällä itse värjäilemästäni kool-aidista, värjäys epäonnistui mutta sukka ei näytä niin hirveän pahalta kuin luulin. Tarkoitus oli tehdä sukat miehelle mutta ainakin tällä hetkellä ne vaikuttavat sopivan paremmin minulle? Viimeksi neulomani sukat lörpähtivät miehen käytössä muodottomiksi yhdessä talvessa, halusin tehdä nyt jämäkämmät ja käytin 3,5 puikkoja vaikka normaalisti käytän nelosia. Lisäksi pidin lankaa paljon kireämmällä kuin yleensä.

  • 8. Jämäpuroista pieni myssy, sopii toivottavasti jollekkin vauvalle edes. Ajattelin kokeilla tehdä pientä hiippaa kärkeen, ei mitään kovin pitkää sellaista.

  • 9. Patalappu Novita Samoksista, näyttää kovin kauniilta, varsinkin jos osaisi tehdä nättiä ja huolellista jälkeä :) En ole ihan varma tajusinko kaiken oikein, virkkaus kun ei se vahvin lajini ole mutta yritetään!

  • 10. Junasukat Dropsin Fabelista, olen aina halunnut kokeilla tällaisten neulomista kun kaikki muutkin niitä tekevät!

  • 11. ja 12. Patakinnas Novitan Huopasesta, ostin langan kun halvalla sai! (Tiimarin -50% alekuponki). Aloitin muutama päivä myöhemmin myös toisen samanmoisen, mustana.

  • 13. Patalappu Novitan Huopasista, vihreä & lissu. Katselin ohjeen läpi ennen matkalle lähtöäni ja sovelsin sen minkä muistin junassa, ei hajuakaan oikeasta koosta jne. Toivon parasta!

  • 14. Ensimmäinen Baktukseni (ravelry)ihanista pehmeistä ja vihreistä snyni lähettämistä puroista! Jouduin muokkailemaan ohjetta hieman pelätessäni langan loppumista, ja hyvä olikin että muokkailin. Jätin huivistä kolmion kärjen pois lopettamalla lisäykset kun huivi oli tarpeeksi leveä, ja aloittamalla kavennukset vasta kun huivi oli tarpeeksi pitkä. Teen tästä napillisen version.

  • 15. Toinen Oliophaunt. Kävi sääliksi ensimmäistä tekelettäni, se on niin suloinen mutta niin yksin! Ensimmäinen yksilö katselee toisen nahkaa odottavaisena.

  • 16. - 22. Tuskastuin monen aloituksen puuttumiseen ja oikaisin: 5 x virkattu kukka, 1 x sydänavaimenperä, tulee saamaan paikkansa varaston avaimen kaverina. Kuvia seuraa myöhemmin, en jaksa keskeneräisistä räpellyksistä näpsiä kun ovat niin pieniä töitä. Päättelyä vaille.
  • 23. Sukkaa pukkaa. Kannatti jättää tämänkin päivittäminen melkein kuukauden päähän aloituksetta, en muista mistä ohje oli! Sinikirjavasta fabelista tein, sellaista kiertävää silmukoiden siirtelyä.
  • 24. Fifi III huivi jonka aloitin puna-mustasta vironvillasta. Teen sen kokoisen kuin jaksan ja lankaa riittää.

  • 25. Hurahdin loppuviimein ja aloitin vielä liivin Dropsin punaisesta Fabelista jännittäen riittääkö lanka! minulla on tasan 250g kuten ohjeessa langan tarpeeksi ilmoitettiin. Tämä projekti vaihtui puikottomuuden vuoksi tasan viimeisenä päivänä, aloitinkin aaaaivan ihanan raidallisen, tavallisen villapaidan. Kaipailin kovasti vastaavaa jo viime talvena. Lämpöistä ja nukkautuvaa seiskaveikkaa.

Kaikki 25 projektia aloiteltu vaikka päivittäminen venähtikin iiiihan vähän.