Tässäpä ensin kuvaa siitä aikasyöpöstä, nyt on aika koota se ja kohtapa tulee sitten kuvaa kun raitahärpäke on päällä :)

Tämänvuotisen jouluhössötyksen aloitin virallisesti eilen. Jo aiemmin olin suunnitellut tämänvuotiset joulukortit, ja eilen koitti odotettu vapaa joten suunnistinkin juoksujalkaa kohti Tiimaria (tämän paikkakunnan ainut askarteluliike). Seuralaiseni suusta kuului koko ajan "tämä on tyhmä kauppa, joko mennäään" sekä "ei, et sinä sitä tartte" ja ihmettelinkin että eikö johonkin nurkkaan voisi rakentaa miesparkkia?

Nojuu, sain hommattua kaiken tarvitsemani, tosin tyrkkäsivät perkeleet kassalla "Joulun Askartelulehti" -läpyskän kassiin mukaan ja se tietääkin uutta reissua kauppaan huomenna. Sain lisää ideoita. Möisivätköhän ne Tiimarissa myös aikaa? "Lumipalloja" siellä oli ainakin, pumpulipalloja purkissa. 

Eilinen kuluikin askartelun merkeissä, kynttilän valossa tietenkin. Joulukorteista on nyt noin puolet valmiina. Valmiista korteista en vielä kuvia laita, haluan pitää kortin edes vähän yllätyksenä vastaanottajille.

Hommasin myös alekorista tuollaisen häkkyrän, jonka ajattelin ripustaa keittiön ikkunaan ja viritellä siihen jotkut nätit jouluvalot. Sain myös luvan ostaa pienet 20 lampun ledivalot luvattuani että sitten lähdetään kotia kohti tästä "tyhmästä" kaupasta. Myyjä vilkuili miestäni äkäisesti kun olin kassalla :D

Nyt neljän päivän vapaan jälkeen minulla on neljä päivää toitä, ja kahdeksan vapaata, lähden käymään... kotona? Ei, pidän tätä asuntoa kotinani, johon vanhempieni luota muutin, mutta minulle se paikkakunta jolta muutin on enemmän kotipaikkakunta. Monimutkaista!