Vasta tänään kerkeän tämän tänne ilmoittelemaan, eilen tuli Snyltäni maaliskuinen muistaminen :)

Ei ollut ensimmäinen kerta kun rakas snyni oli ylittänyt villeimmätkin kuvitelmani siitä, miten mukavaa tällainen snyyläys voi olla, paketti oli kerrassaan ihana.

Eteisen matolla nökötti suloinen muumi -laatikko, joka kyllä menee jatkokäyttöön askartelutarpeiksi. Ei sitä raski roskiinkaan heittää.

Paketista paljastui sitten taas niin ihania yllätyksiä, että hymy kääntyi korviin asti ja varmaan naapuritkin kuulivat iloisia hihkaisuja.

Ensimmäiseksi esittelen herkut. Kolme (!) kerää lämpöisen ja pehmeän tuntuista Lang Fantomas -lankaa. En ole ikinä sitä löytänyt tuosta lähilankakaupastani, vaikka paljon hyvää olenkin siitä kuullut, aivan mahtavaa että sain sitä nyt! Snyni ehdotuksen mukaisesti nämä päätyvät aikanaan palmikkosukiksi ihan itselleni. Taidan aloittaa ne varpaista ja neuloa niin pitkät varret kuin lankaa riittää, oikeat hemmottelusukat! Ihanan värisetkin vielä! Myös nuo syötävät herkut aiheuttavat kuolausta, aloittelen kohta niiden tuhoamista.

Sny:ni yrittää hukuttaa minut selvästi ihaniin neuleideoihin, sain nimittäin tuon kuvassa näkyvän Villit silmukat - Käsineet -kirjan, joka onkin jo plärätty alusta loppuun ja lopusta alkuun. Kirjasta löysin monen monta ihanaa, toteuttamiskelpoista ideaa. En olekkaan paljoa käsineitä neulonut, erityisesti sormikkaita en ole tainnut tehdä koskaan. Nytpä sekin asia varmasti korjaantuu! Ja kyllä sny, annan anteeksi noiden apuvälineiden lähettämisen sillä osasit valita ihmeellisesti juuri ne joille löytyy käyttöä. Kerroin siis snyylleni että en useinkaan jaksa lähteä apuvälineitä metsästämään silloin kuin niitä tarvitsee, vaan käytän langanpätkiä tai jotain muuta käden ulottuvilta löytyvää. Kerroslaskuri minulla joskus olikin, mutta onnistuin rikkomaan sen tunkemalla sen liian isoihin puikkoihin... Palmikkopuikkoa minulla ei ole koskaan ollut, vaan olen väsännyt palmikot käyttämällä ihan tavallista puikkoa tai langanpätkää, ja seuraukset eivät ole aina olleet niitä parhaimpia... Tippuneita silmikoita ympäri työtä! Molemmat apuvälineet tulivat kyllä tarpeeseen ja käyttöön!

Suloinen tipu -aiheinen kortti, taidan bongata itseni kuvasta :) Kortin alla pilkottaa jotain Salaista. Snyni oli omin käsin piirtänyt minulle kaipailemani lohikäärmeen, ihana IHANA yllätys! Olen itse yrittänyt excelillä piirtää lohikäärmettä, mutta en ole onnistunut sinne päinkään. Tämä Sny:ni piirtämä lohikäärme on niin täydellinen, että toteutukseen pääsee kunhan saan edelliset työni alta. Lohikärmestä ette nää tässä, copyright nääs.

Tuntuu papukaijalta kun toistan koko ajan sitä, miten ihana ja kekseliäs snyni on, mutta minkäs sille voi! Sny oli taas keksinyt niin mahtavia juttuja pakettiin, että harmittaa kun en voi muuta kuin kiittää! Sny ansaitsisi kunnon halauksen :)